1 > Фрижидер Полюс Союз


Фрижидер Полюс Союз

Полюс Союз Italy 300/15 Фрижидер
Полюс Союз Italy 300/15

43.00x39.50x53.00 цм
фрижидер без замрзивача;
кап систем;
Фрижидер Полюс Союз Italy 300/15
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
фрижидер локација: распуштен
произвођач: Полюс Союз
управљање: електронски
укупна запремина фрижидера (Л): 30.00
Запремина фрижидера (Л): 30.00
број фотоапарата: 1
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 1
Број компресора: 1
energetska класа: class a
Потрошња струје (кВх/год): 255.50
Ширина (см): 39.50
Висина (цм): 53.00
дубина (см): 43.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
Полюс Союз Italy 400/15 Фрижидер
Полюс Союз Italy 400/15

40.00x45.00x53.00 цм
фрижидер без замрзивача;
кап систем;
Фрижидер Полюс Союз Italy 400/15
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
фрижидер локација: распуштен
произвођач: Полюс Союз
управљање: електронски
укупна запремина фрижидера (Л): 35.00
Запремина фрижидера (Л): 35.00
број фотоапарата: 1
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 1
Број компресора: 1
energetska класа: class a
Потрошња струје (кВх/год): 292.00
Ширина (см): 45.00
Висина (цм): 53.00
дубина (см): 40.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
Полюс Союз Italy 600/15 Фрижидер
Полюс Союз Italy 600/15

46.50x46.00x63.00 цм
фрижидер без замрзивача;
кап систем;
Фрижидер Полюс Союз Italy 600/15
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
фрижидер локација: распуштен
произвођач: Полюс Союз
управљање: електронски
укупна запремина фрижидера (Л): 60.00
Запремина фрижидера (Л): 60.00
број фотоапарата: 1
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 1
Број компресора: 1
energetska класа: class a
Потрошња струје (кВх/год): 401.50
Ширина (см): 46.00
Висина (цм): 63.00
дубина (см): 46.50
Могућност да се промени положај врата
више информација
Полюс Союз Italy 500/15 Фрижидер
Полюс Союз Italy 500/15

48.00x46.00x53.00 цм
фрижидер без замрзивача;
кап систем;
Фрижидер Полюс Союз Italy 500/15
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
фрижидер локација: распуштен
произвођач: Полюс Союз
управљање: електронски
укупна запремина фрижидера (Л): 50.00
Запремина фрижидера (Л): 50.00
број фотоапарата: 1
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 1
Број компресора: 1
energetska класа: class a
Потрошња струје (кВх/год): 292.00
Ширина (см): 46.00
Висина (цм): 53.00
дубина (см): 48.00
Могућност да се промени положај врата
више информација
Полюс Союз Italy 450/15 Фрижидер
Полюс Союз Italy 450/15

48.50x45.00x48.00 цм
фрижидер без замрзивача;
кап систем;
Фрижидер Полюс Союз Italy 450/15
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
фрижидер локација: распуштен
произвођач: Полюс Союз
управљање: електронски
укупна запремина фрижидера (Л): 45.00
Запремина фрижидера (Л): 45.00
број фотоапарата: 1
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 1
Број компресора: 1
energetska класа: class c
Потрошња струје (кВх/год): 292.00
Ширина (см): 45.00
Висина (цм): 48.00
дубина (см): 48.50
Могућност да се промени положај врата
више информација
Полюс Союз Italy 350/15 Фрижидер
Полюс Союз Italy 350/15

40.00x45.00x53.00 цм
фрижидер без замрзивача;
кап систем;
Фрижидер Полюс Союз Italy 350/15
Тип фрижидер: фрижидер без замрзивача
фрижидер локација: распуштен
произвођач: Полюс Союз
управљање: електронски
укупна запремина фрижидера (Л): 35.00
Запремина фрижидера (Л): 35.00
број фотоапарата: 1
начин за одмрзавање фрижидера: кап систем
Број врата: 1
Број компресора: 1
energetska класа: class a
Потрошња струје (кВх/год): 292.00
Ширина (см): 45.00
Висина (цм): 53.00
дубина (см): 40.00
Могућност да се промени положај врата
више информација

Да ли вам се свиђа ова веб страница? Молимо их поделите. Хвала вам!

Фрижидер > Полюс Союз7 in UA © seven.in.ua 2017-2018
seven.in.ua
претрага систем на робу